Training en Cursus

Bij Leokas Learning vind je jaren aan ervaring in software training. Naast klassikale lessen, Kunt u ook bij ons terecht voor E-Learning en gratis instructiefilms. We geven trainingen voor snijplotters en sublimatieprinters en voor Microsoft Office 2019/365.

Creatieve Cursus en Workshop

Voor de snijplotter en sublimatieprinter bieden we een groot cursus en workshop aanbod. De themaworkshops zijn bedoeld als een leuke dag, ontspannen aan de door Leokas Learning aangeboden projecten te werken.

De 3 daagse ScanNcut cursus en enkel daagse Sublimatie cursus heeft echt een leer en ontwikkeldoel en is zo geschreven, dat je de machines en software zo goed mogelijk leert bedienen. Bekijk de verschillende cursussen en workshops onder Creative Training in het zijmenu.

Microsoft Office 2019/365

Het software pakket Microsoft Office bestaat uit een aantal onderdelen. Voor deze verschillende onderdelen bieden wij trainingen aan. Deze trainingen zijn klassikaal en worden in groepen van maximaal 8 personen gegeven in onze lesruimte in Den Dungen (net onder Den Bosch).

Voor Word, Excel en Access geven we een basis training van 2 dagen en kan daarop volgend nog een Expert training gevolgd worden van 2 dagen. Voor Outlook en Powerpoint kunnen we je in 2 dagen de volledige software leren.

Na het volgen van de training ontvangt u een bewijs van deelname certificaat. Wil je net wat verder gaan en het officiele microsoft certificaat behalen, geven we hiervoor nog extra examentrainingen. Hierin zetten we alle puntjes op de i en werken we aan de snelheid van vragen beantwoorden.

Alle trainingen worden gegeven door Leontine Luijsterburg, officieel gecertificeerd Microsoft Office Specialist Outlook en Specialist Expert voor Excel en Word.

Bij Leokas Learning ben je aan het juiste adres voor basis en expert trainingen. Wil je zelf de Microsoft certificeringsexamens doen, bieden we een speciale examen training aan.

Bekijk de verschillende trainingen MS Office Trainingen in het zijmenu.

Meer weten over onze trainingen, neem dan contact met ons op.

Meest gevolgde trainingen: